LED BOARDING

 

LED Boarding biedt adverteerders de mogelijkheid om op een opvallende manier langs de Nederlandse voetbalvelden te adverteren.

Door het gebruik van bewegende beelden en wisselende boodschappen kunt u naast uw naam en pay off ook actiematig adverteren met een duidelijke call to action. Uw integrale campagne laat zich dan ook volledig doorvertalen naar LED Boarding. En dat allemaal in program!

Door het plaatsen van LED Boarding bereikt u een groot publiek middels het live uitzenden van de wedstrijden via Fox Sports en het bijna altijd uitverkochte voetbalstadion. De afmeting van de LED Boarding is op basis van de gehele tv ring. In samenwerking met diverse Eredivisie voetbalclubs biedt StadMedia u de mogelijkheid om als bedrijf te adverteren op de LED Boarding.

Wij maken van uw reclameboodschap een ware eye-catcher
StadMedia kan u ook ondersteunen bij de productie van uw reclamematerialen. Wij werken samen met experts die als geen ander weten hoe uw reclameboodschap het best tot zijn recht komt. Tegen een aantrekkelijk tarief denken zij met u mee van ontwerp tot productie.

Wilt u deelnemen of informatie over de mogelijkheden dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Benieuwd naar de mogelijkheden bij uw club, klik op onderstaande banners.

LED-BOARDING-AZ-blackwhiteLED-BOARDING-volendam-blackwhiteLED BOARDING FC-UTRECHT-NEWLED BOARDING VVV-VENLO_GREYLED BOARDING CLUB-BRUGGE-GREY