VIDEOWALLS AZ

Via StadMedia kunt u adverteren op de videowalls (scoreborden) in het AFAS Stadion. Tijdens de thuiswedstrijden van AZ bieden de videowalls uw reclameboodschap een hoge attentiewaarde met een stadionbereik van 17.000 toeschouwers.

Opvallend communiceren door een uniek advertentiemedium
De dynamische videosystemen zorgen voor een opvallende interactie met de toeschouwers in het AFAS Stadion. Uw bedrijfsreclame wordt via haarscherpe videocontent verspreid tijdens de Eredivisie thuiswedstrijden van AZ. Efficiënter kunt u uw doelgroep niet bereiken!

Trek ook de aandacht van het publiek en verspreid uw reclameboodschap via dit aantrekkelijke exposureplatform
StadMedia biedt u, in samenwerking met AZ, diverse mogelijkheden om met uw bedrijf te adverteren op de videowalls. Denk hierbij aan:

  • Een wedstrijdbanner gedurende de wedstrijd;
  • Een logovermelding op een speciaal moment, als bij het tonen van kaarten, herhalingen, tussenstanden/eindstanden en wissels;
  • Een logovermelding tijdens de opstellingen voorafgaand aan de wedstrijd;
  • Een commercial voorafgaand aan, tijdens de rust of na afloop van de wedstrijd.

Meer weten?
Hebt u interesse om uw bedrijfspresentatie, reclameboodschap of logovermelding onder de aandacht te brengen bij de toeschouwers of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag.

VIDEOWALLS-alg


Lees hier onze klantervaringen