Magazines

Stadmedia verzorgt in opdracht van diverse opdrachtgevers de advertentie-acquisitie voor eenmalige publicaties en periodieken uitgaven. Daarbij zijn wij uw partner voor het verzorgen van eigen print media, zoals magazines en kranten. Het zijn sterke instrumenten voor het verhogen van de naamsbekendheid voor uw bedrijf!

Uw sponsored magazine

Een sponsored magazine met reportages, interviews, fotografie, mooi vormgegeven en gefinancierd uit de advertenties. Een goede deal – voor u én voor uw adverteerders. StadMedia verzorgt de acquisitie van uw magazine. Wij bieden uw leveranciers en samenwerkingspartners de gelegenheid om met een advertentie of advertorial mee te participeren in uw magazine. Ook is het kopen van een of meer redactionele pagina’s een mogelijkheid. In dit geval wordt deze pagina geheel meegenomen in de stijl van uw magazine waardoor het een mooi geheel wordt. Sponsored magazines bieden een uitgelezen kans om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en om nieuwe doelgroepen aan te boren. Daarnaast creëert een eigen magazine goodwill bij uw doelgroep en kunt u acties kenbaar maken.

Uw Bedrijfskrant

Een complete krant over uw eigen bedrijf en u bepaalt wat er in komt te staan, een uitgelezen manier om uw naamsbekendheid te verhogen. Wilt u uw klant nieuwswaarde brengen zoals bijvoorbeeld bij het vieren van een jubileum. In een jubileumkrant kunt u bijvoorbeeld terugblikken op het verleden, stil staan bij huidige actualiteiten en een blik werpen op de toekomst. Maar ook een reclamekrant waar u aanbiedingen in vermeldt, is een vorm van een bedrijfskrant. Wij ondersteunen u graag bij het bepalen van de inhoud en opmaak van uw bedrijfskrant.

  • Een ‘eigen’ magazine of bedrijfskrant verhoogt de naamsbekendheid van uw bedrijf
  • Het is een visitekaartje voor uw bedrijf
  • Het versterkt uw imago
  • Maakt indruk op uw klanten
  • Een prachtig medium om relaties en klanten aan uw te binden