LED BOARDING PSV

LED Boarding biedt adverteerders de mogelijkheid om op een opvallende manier langs de Nederlandse voetbalvelden te adverteren.

Door het gebruik van bewegende beelden en wisselende boodschappen kunt u naast uw naam en pay off ook actiematig adverteren met een duidelijke call to action. Uw integrale campagne laat zich dan ook volledig doorvertalen naar LED Boarding. En dat allemaal in program!

Door het plaatsen van LED Boarding bereikt u een groot publiek middels het live uitzenden van de wedstrijden via ESPN en het bijna altijd uitverkochte voetbalstadion. De afmeting van de LED Boarding is op basis van de gehele tv ring. In samenwerking met PSV biedt StadMedia u de mogelijkheid als bedrijf om te adverteren op de LED Boarding in het Philips Stadion te Eindhoven.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

360 graden LED Boarding

StadMedia biedt in samenwerking met PSV de mogelijkheid om uw bedrijf met een bedrijfspresentatie, reclameboodschap of logovermelding onder de aandacht te brengen van de supporters. Het Philips Stadion beschikt over een LED Boarding tussen de eerste en tweede ring. Deze boarding loopt 360 graden rond en biedt de mogelijkheid om merken optimaal te presenteren aan de 35.000 bezoekers van het stadion op een wedstrijddag. Iedere uiting wordt driemaal 20 seconden getoond. Verdeeld over een loop voorafgaand aan wedstrijd, gedurende de wedstrijd, in rust en na afloop.