LED BOARDING HERACLES ALMELO

LED Boarding biedt adverteerders de mogelijkheid om op een opvallende manier langs de Nederlandse voetbalvelden te adverteren.

Door het gebruik van bewegende beelden en wisselende boodschappen kunt u naast uw naam en pay off ook actiematig adverteren met een duidelijke call to action. Uw integrale campagne laat zich dan ook volledig doorvertalen naar LED Boarding. En dat allemaal in program!

Door het plaatsen van LED Boarding bereikt u een groot publiek middels het live uitzenden van de wedstrijden via Fox Sports en het bijna altijd uitverkochte voetbalstadion. De afmeting van de LED Boarding is op basis van de gehele tv ring. In samenwerking met Heracles Almelo biedt StadMedia u de mogelijkheid als bedrijf om te adverteren op de LED Boarding in het Polman Stadion.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

VIDEOWALLS

StadMedia biedt in samenwerking met Heracles Almelo de mogelijkheid om uw bedrijf met een bedrijfspresentatie, reclameboodschap of logovermelding onder de aandacht te brengen van de supporters op de twee grote videoschermen in het stadion? Klik hier voor meer informatie over adverteren op de videowalls.


DCIM100MEDIADJI_0019.JPG