LED BOARDING Volendam

LED Boarding biedt adverteerders de mogelijkheid om op een opvallende manier langs de Nederlandse voetbalvelden te adverteren.

Door het gebruik van bewegende beelden en wisselende boodschappen kunt u naast uw naam en pay off ook actiematig adverteren met een duidelijke call to action. Uw integrale campagne laat zich dan ook volledig doorvertalen naar LED Boarding. En dat allemaal in program!

Door het plaatsen van LED Boarding bereikt u een groot publiek middels het live uitzenden van de wedstrijden via Fox Sports en het bijna altijd uitverkochte voetbalstadion. De afmeting van de LED Boarding is op basis van de gehele tv ring. In samenwerking met FC Volendam biedt StadMedia u de mogelijkheid als bedrijf om te adverteren op de LED Boarding in het Kras Stadion te Volendam.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

NARROWCASTING

StadMedia biedt in samenwerking met FC Volendam de mogelijkheid om uw bedrijf met een bedrijfspresentatie, reclameboodschap of logovermelding onder de aandacht te brengen van de supporters op de narrowcasting schermen in het stadion? Voor meer informatie over de exposuremogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact op.


 

Volendam stadion-kl