AZ en StadMedia langer door

ALKMAAR- AZ en StadMedia blijven nog zeker drie jaar aan elkaar verbonden. Het Alkmaarse bedrijf verzorgt de OFF TV LED Boarding in het AFAS Stadion en verlengde woensdag tot medio 2024.

StadMedia is al sinds 2013 aangesloten bij het AZ Netwerk en verantwoordelijk voor de verkoop van OFF TV LED Boarding buiten de speelminuten om. De stadsgenoot verzorgt ook de verkoop van reclamebanners op de twee videowalls in het AFAS Stadion.

Koster: ‘Stabiele factor’

“In een stadion waar de afgelopen tijd veel veranderd is, vormt StadMedia een stabiele factor”, zegt AZ’s Commercieel Directeur Michael Koster. “Al negen jaar is dit een partij waar wij op kunnen bouwen als het gaat om de verkoop van OFF TV Led Boarding. Wij zijn dus blij deze prettige samenwerking in de komende seizoenen voort te zetten.”

De Boer: ‘Warm bad’

“Wij zijn ontzettend trots om met drie jaar te verlengen”, zegt Bart de Boer, eigenaar van StadMedia. “Hieruit spreekt veel vertrouwen van de club en dat waarderen wij ontzettend. Al jaren is de samenwerking met AZ fantastisch, de club en de mensen waarmee we werken doen het voelen als een warm bad. Voor mij persoonlijk is het ook geweldig om deze verlenging in het bijzijn van mijn kinderen te realiseren. Samen naar Victorie!”

Contact

Interesse in de diensten van StadMedia? Neem dan contact op door te mailen naar info@stadmedia.nl of te bellen met Bart de Boer (06 52 07 66 33) of Justin Abell (06 28 26 56 45).

Foto’s: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

Geen reactie's

Geef een reactie